סלט סלק, צנוברים, צימוקים ופטה עזים ברוטב סילאן

מצרכים:
עלי תרד שטופים
תמר מג'הול מגולען חתוך לפלחים
נבטים
פלפלים קלויים (אדום וצהוב)
פטריות שמפיניון שלמות מטוגנות
שקדים קלויים
רצועות טורטייה מטוגנות
שמן זית
מיץ לימון
רוטב סילאן חריף מתוק "תמר כנרת"
מלח
אופן הכנה:
• בקערה מניחים את עלי התרד השטופים
• מוסיפים את האנטיפסטי (פלפלים קלויים ופטריות מטוגנות)
• מוסיפים גם את הנבטים, תמרים והשקדים הקלויים
• מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, רוטב סילאן חריף מתוק ומלח
• מערבבים ומגישים בקערת הגשה ומפזרים מעל את רצועות הטורטייה המטוגנות
יעניין אותך גם...