סלט סלק, צנוברים, צימוקים ופטה עזים ברוטב סילאן

מצרכים:
גזר
סלק
קולורבי
נענע
נבטי אלפלפא לקישוט
שקדים קלויים
תמר מג'הול מגולען
סילאן חריף מתוק "תמר כנרת"
שמן זית
מיץ לימון
מלח
אופן הכנה:
• מגרדים את הסלק, גזר וקולורבי במג'ימיקס או פומפייה ומעבירים לקערה
• קוצצים את הנענע והתמרים ומוסיפים לקערה
• מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, סילאן מתוק חריף ומעט מלח
• מערבבים ומגישים עם שקדים קלויים ונבטי אלפלפא מעל
יעניין אותך גם...