סלט סלק, צנוברים, צימוקים ופטה עזים ברוטב סילאן

חומרים:
עלי חסה טריים קרועים (ראש)
חבילת עליי בייבי (סלק, אורוגולה וכל מיני…)
חמישה תמרי מג'הול גדולים קצוצים
תפוח פינק לידי חתוך לפרוסות דקיקות
½ כוס שקדים קלויים
½ כוס סילאן "תמר כנרת"
חומרי הרוטב:
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות דבש
2 כפות מיץ מלימון טרי (אפשר גם מתפוז)
4 כפות שמן זית
½ כוס סילאן "תמר כנרת"
2 כפות מים
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ושומרים במקרר עד להגשה.
בסמוך לזמן הארוחה מערבבים את מרכיבי הסלט עם הרוטב.
יעניין אותך גם...