
מצרכים לסיגר:
עלי סיגר
מבחר פירות יבשים
ממרח תמרים ואגוזים "תמר כנרת"
מעט בלילת קמח ומים
מעט שמן
אופן הכנה:
• קוצצים את הפירות היבשים ומערבבים עם ממרח התמרים ואגוזים
• חוצים את עלה הסיגר לחצי ומניחים מתערובת הפירות והממרח במרכז לרוחב
• מקפלים את הצדדים פנימה מברישים בבלילת הקמח ומים ומגלגלים עד הסוף
• מברישים במעט שמן ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-7 דקות
מצרכים לסלט:
סלרי גבעולים עם העלים
חמוציות מיובשות
תמר מג'הול מגולען
משמש יבש
פקאן מסוכר
שמן זית
סילאן "תמר כנרת"
מלח ופלפל
אופן הכנה:
• קוצצים את הסלרי עם העלים ומעבירים לקערה
• קוצצים את התמרים והמשמש ומוסיפים לקערה
• מוסיפים גם את הפקאן והחמוציות
• מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, סילאן, מלח ופלפל
הגשה:
בקערת הגשה אישית מניחים מעט מהסלט
חותכים את הסיגר האפוי באלכסון ומניחים מעל הסלט