סלמון במעטפת בצק עלים

פטריות הפורטובלו הגדולות והבשרניות ממש נולדו לצלייה על גריל, במיוחד אחרי שמשרים אותן במרינדה טעימה של רוטב סילאן גריל עם חיזוק של פפריקה מעושנת. כי גם לצמחונים מגיע לחגוג.
חומרים ל-8 מנות:
8 פטריות פורטובלו גדולות
למרינדה:
3 כפות שמן
1 כפית פפריקה מעושנת
4 כפות רוטב סילאן גריל "תמר כנרת"
2 שיני שום כתושות
מלח
להגשה:
1 גביע יוגורט 3%
2 שיני שום כתושות
מלח
חופן עלי מיקרו
• מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הפטריות למשך כשעה.
• צולים את הפטריות על גריל חם 3-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות ומתרככות.
• מערבבים יוגורט, שום ומלח בקערית.
• מניחים את הפטריות על מצע של עלי מיקרו ומגישים לצד היוגורט המתובל.
יעניין אותך גם...