סלמון במעטפת בצק עלים

חומרים ל- 2 מנות:
2 סטייקים אנטרקוט במשקל 300 גרם
מלח גס ופלפל גרוס
4 כפות סילאן תמר כנרת
2 כפות חרדל דיז'ון
1- 2 כפות שמן
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. מחממים מחבת פסים או מחבת רגילה על להבה גבוהה עד שהיא ממש לוהטת.
3. מורחים סטייקים היטב בשמן, ממליחים, מפלפלים וצורבים במשך כמה דקות מכל צד, או עד שהבשר משחים יפה.
4. מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ- 5 דקות להשלמת בישול הבשר. מוודאים שהסטייקים הגיעו למידת העשייה הרצויה. במידת הצורך מחזירים לתנור לכמה דקות נוספות.
5. מערבבים בקערית סילאן וחרדל ומגישים יחד עם הסטייקים המוכנים לצד תפוחי אדמה ובטטה אפויים.
יעניין אותך גם...