סלמון במעטפת בצק עלים

מתכון ל- 6 סועדים
חומרים:
1 חב' נודלס
1 יח' גזר חתוך לרצועות דקות
½ יח' פלפל אדום לרצועות דקות
½ יח' פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
3 ביצים
6 כפות שמן
5 כפות סילאן "חמוץ מתוק "
לתיבול: מלח פלפל וסויה
אופן ההכנה:
- לבשל את הנודלס לפי הוראות היצרן. לחמם שמן בווק
- לטרוף את הביצים ולשפוך לשמן החם עד ליצירת חביתה
- להוסיף את הנודלס והירקות ולהקפיץ מספר פעמים
- לתבל, להוסיף את הסילאן ולהגיש חם
יעניין אותך גם...