קדרת עוף בסילאן ואננס

מתכון לחרוסת עיראקית
מתכון קל להכנה בחמש דקות ויש לכם חרוסת
אותנטית כמו פעם בעירק…
מצרכים:
צנצנת סילאן טבעי תמר כנרת
100 גר' אגוזי מלך טחונים (כל סוג של אגוז יתקבל בברכה)
אופן ההכנה :
יוצקים את הסילאן לקערה לפי הכמות הרצויה
מוסיפים את האגוזים הטחונים (ניתן לשלב אגוזים לפי בחירתכם) מערבבים והפלא ופלא חרוסת ביתית טעימה וקלה להכנה
לצפיה בסירטון המתכון
החרוסת אופיינית לארוחת חג הפסח בקערת ליל הסדר, מטבל מתוק שבו מטבילים את המרור הנאכל בליל הסדר לזכר הטיט
יעניין אותך גם...