סלמון במעטפת בצק עלים

(ל 6 כוסות אישיות)
מצרכים:
200 גרם מחית ערמונים (בחנויות המתמחות לצורכי אפיה)
שמנת מתוקה אחת
3/4 כוס סוכר
50 ג' חמאה
חצי כוס חלב
חצי כוס סילאן "תמר כנרת"
אופן ההכנה:
להמיס על הגז את החמאה, חצי כוס סוכר והחלב עד לתערובת חלקה. להוסיף את מחית הערמונים ולמעוך בכף עד לקבלת מרקם אחיד ופירורי.
להסיר מהגז ולהוסיף את הסילאן.
לקרר את התערובת.
להקציף את השמנת המתוקה יחד עם רבע הסוכר שנשאר עד לקצפת חלקה. לקפל את תערובת הערמונים והסילאן לתוך השמנת.
לחלק לכוסות אישיות ולשמור במקרר.
(נשמר טוב עד 5 ימים מיום ההכנה, מעבר לזה.. לא כדאי).
ללקק את האצבעות! באמת שזה אחד הדברים השווים ביותר שאכלתי אי פעם (לחובבי הערמונים).
יעניין אותך גם...