סלמון במעטפת בצק עלים

מאפה תפוחי אדמה ובצל עם טימין וסילאן טבעי
תוספת מוצלחת לכל לארוחה שכבות תפוחי אדמה ובצל בנגיעות טימין וסילאן יעניקו ארומה נפלאה לבית שתגרום לכם לרצות לאכול
מצרכים לתבנית 20*30 ס"מ:
6 תפוחי אדמה פרוסים דק-דק
2 בצלים פרוסים דק
עלים מ-5 גבעולי תימין
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
4 כפות סילאן טבעי "תמר כנרת"
אופן ההכנה:
+ מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית.
+ מסדרים את תפוחי האדמה וטבעות הבצל בשכבות ומתבלים כל שכבה בתימין, מלח, פלפל ומטפטפים כף סילאן. מזלפים גם מעט שמן וכך ממשיכים בשכבות. עוטפים ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות עד לריכוך.
+ לפני ההגשה מורידים את הכיסוי מגבירים את החום ל-200 מעלות ואופים עוד 10 דקות.
מתכון זה מתאים גם לפסח – למתכונים לפסח לחצ/י כאן
יעניין אותך גם...