סלמון במעטפת בצק עלים

החומרים (כ- 12 לחמניות בינוניות).
250 ג' קמח לבן
250 ג' קמח מלא
כף שמרים יבשים
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה קקאו
חצי כוס סילאן תמר כנרת
3 כפות שמן (לא שמן זית)
כוס עד כוס וחצי מים פושרים
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים היבשים ולהוסיף את הרטובים. ללוש את הבצק 10 דקות עד לקבלת בצק גמיש ונעים.
להתפיח עד הכפלת הנפח (כשעה וחצי). להוציא אויר וללוש שוב כ-3 דקות. לעצב צורות, להניח בתבנית מרופדת ולהניח להתפחה לשעה נוספת.
לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות ולאפות כ-20 דקות עד להשחמה.
יעניין אותך גם...