
מיקס שמח של המון דברים שיודעים לחדש ולרענן לנו את הגוף: אגוזים, שקדים, קוקוס, שומשום ופרג וכמובן סילאן טבעי. אפשר לקלות את האגוזים והשקדים, אבל הם בריאים יותר בצורתם הטבעית.
חומרים ל-3 צנצנות בנפח 330 מ"ל:
100 גרם אגוזים קצוצים (מלך או פקאן)
100 גרם שקדים קצוצים
100 גרם קוקוס
100 גרם שומשום
3-2 כפות פרג שלם
2 כוסות סילאן טבעי "תמר כנרת"
מיץ וקליפה מגוררת מלימון גדול
• מערבבים יחד את כל החומרים.
• מעבירים לצנצנת יפה או לכמה צנצנות קטנות ומחלקים לכל מי שאוהבים. אפשר לשמור עד חודש-חודשיים במקרר.
* בליל הסדר מוסיפים 3 כפות חרוסת לכל תפוח עץ מגורר או חתוך לקוביות קטנטנות.
* מומלץ עם יוגורט כתחליף לגרנולה.
* לממרח משחתי מוסיפים 4 כפות טחינה גולמית.
לחצ/י כאן למתכונים נוספים לפסח