סלמון במעטפת בצק עלים

מילוי שונה מעט – את הטוויסט נותן המרציפן… רצוי לנסות את הגרסה החלבית, שמכילה חמאה. ואז בהחלט כדאי להכין כמות כפולה.
לבצק:
250 גרם (2/3 1 כוסות) קמח
120 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות
2 ביצים
100 גרם אבקת סוכר
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
3 כפות פרג לא טחון
למילוי:
150 גרם מרציפן
100 גרם מלית תמרים "תמר כנרת"
חלמון
גרידת תפוז
אופן הכנת הבצק:
שמים בקערת מיקסר את כל הרכיבים היבשים ואת החמאה.
בעזרת וו גיטרה מערבלים במהירות נמוכה למרקם פירורי.
מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל למרקם אחיד וחלק. מקררים.
אופן הכנת המילוי:
בעזרת וו גיטרה מערבלים את חומרי המילוי למרקם חלק.
אופן ההרכבה:
מרדדים את הבצק לעובי 4-3 מ"מ וקורצים עיגולים בגודל הרצוי.
מניחים מילוי וסוגרים לצורת אוזני המן.
אופים בחום בינוני במשך 12 דקות או עד הזהבה.
יעניין אותך גם...