מגשי אירוח מתוקים בשילוב תמרים
אחד הטרנדים המתוקים, יש לומר שחלחלו בכמה שנים האחרונות הינם מגשי האירוח המתוקים שניתן להתרשם מהם באירועים רבים. מגשי אירוח אלו יצרו מהפכה קולינארית שלמה בעולם האירוח, ויש כיום ביקוש גדול בקרב מארחים ומוזמנים למגשי אירוח מכל הסוגים והמינים. הרעיון במגש אירוח הוא ליהנות מארוחה במידה קטנה שאותה אף מסיימים בביס וחצי ולקבל את האנרגיה הנחוצה לנו בלי לרדת על צלחת שלמה.
בהחלט מהפכה מתקדמת בהרגלי הצריכה שמוכיחה כי הגודל לא קובע אלה מה מכיל כל מזון בתוכו. אחד התחושות הנעימות שמתלוות אל מגשי אירוח היא היעדר ארוחה גדושה שהייתה נהוגה באירועים רבים בעבר והיו משאירים אותנו עם בטן נפוחה, מתנדנדים ומפוטמים עד הרכב. מגשי האירוח מספקים מנות קטנות ומגוונות של אוכל טעים ומשביע שמגיע בדקורטיביות קומפקטית.
מגש אירוח לכל אירוע
במידה ויש לכם תכנון להפיק אירוע ליקיריכם או כל הזדמנות בה אתם זקוקים למזון עבור כמות מכובדת של אנשים, מגשי אירוח דקורטיביים יהיו בחירה מושלמת עבורכם. אלה יתנו מענה מושלם ואלגנטי שייתפס גם כיוקרה והדר, ומענה שיכול להקנות לכל אירוע אווירה מאוד איכותית. מגשים אלה יכולים גם להגיע כמנה ראשונה, כפתיח מושלם וכארוחה עיקרית.
מתוק לי מתוק לי
תוכלו למצוא כאמור, מגשי אירוח מלוחים וכמובן מגוון רחב של מגשי אירוח מתוקים. מגשי אירוח מתוקים הם אולי הכי נפוצים היום. הרי מי לא אוהב מתוק? והמגוון של המתוקים מאפשר מגשי אירוח צבעוניים, מקושטים ומעוטרים שמגרים את העין והחך, מגיעים במנעד של טעמים ופשוט עושים טוב על הלב.
מגש אירוח מתוק יגיע בצורה של מגש גדוש בעוגיות בכל הצבעים והצורות, מגשי פרלינים ומוסים אישיים, מגשי מרציפן, פחזניות, בראוניז, כדורי שוקולד, נשיקות ושילובים מתוקים במיוחד שיצרו חגיגה שלמה לעיניים. כל חומרי הגלם יהיו איכותיים וכל צורת ההגשה תעשה ביצירתיות ותוגש בנוחות לכל אחד.
מתוק מהטבע
אבל מה יותר מרענן, מגרה ובעיקר בריא ממגש אירוח מתוק וטבעי? מגש בו כל חומרי הגלם הם מהטבע ואינם מכילים סוכר תעשייתי כלל? אלו מגשי אירוח מתוקים שמכילים בעיקר תמרים וסילאן. מגשים שיבואו בצורה של עוגיות גרנולה, דפדפי בריאות, טאגור תמרים, כדורי אנרגיה מתוקים ועוד.
למה תמר?
כולם אוהבים מתוק, בלי יוצא מן הכלל, אבל חושב להרגיל את ילדינו וגם את עצמינו למתוק טבעי שלא מכיל את הסוכר הלבן שיש לו השפעות קשות על הבריאות של כולנו. בעוגיות ובכל המתוקים התעשייתיים יש סוכר לבן, גלוטן וכל מיני חומרים לא מומלצים, זאת להבדיל מהתמרים והסילאן שמכילים סוכר פשוט שנקרא פרוקטוז והוא דל שומן. הסוכר מופק מהצמח התמר ויש לו סגולות וערכים תזונתיים רבים, הוא מכיל ויטמינים רבים לרבות ויטמין B6, והוא מקור מושלם למינרלים לגופינו ועוד.