תבשיל קינואה אדומה עם בצל, גזר, ברוקולי ורוטב טחינה-סילאן

3 בטטות גדולות ויפותחתוכות לטריזים
1 דלעת ערמונים חתוכה לרבעים
2 בצליםגדולים חתוכים לרבעים
*אפשר כמובן להוסיף כל ירק שיש במקרר – קישוא, חציל,כרובית, פלפלים בצבעים שונים, גזר ואפילו עגבניות שרי שלמות.
לשים את כלהירקות בקערה ומעליהם להוסיף:
1/4 כוס רוטב צ`ילי מתוק
1/4 כוס רוטבסויה
1/4 כוססילאן "תמר כנרת"
2 כפות שמן זית
הרבה פלפל שחורגרוס
מלח גס
לערבב היטב את כל הכבודה בשתי ידיים, כך שכל הירקות יצופוברוטב.
לסדר הכל על תבנית תנור מכוסה נייר אפיה בצורה אחידה ורצוי בשכבהאחת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-45 דק`. (לנעוץ מזלג ולבדוק אםהירקות רכים).
תגובות
יעניין אותך גם...